Lounge 8 Studios oferă o superbă vedere la grădină, WiFi gratuit și parcare privată gratuită, situat la 1,3 km de Oradea.

Cum să ajungeți la noi

+ 40 737 455 455

relax@lounge8.ro

Calea Aradului 4a , 410223 Oradea, Romania

FOLLOW US

Image Alt

NorthView

Room Details

Lounge 8 Studios vă prupune o experiență de neuitat, la un standard ridicat de confort, și servicii complete în apartamentul NorthView Studio, situat la doar câteva minute de centrul orașului. Cu vedere panoramică spre miazănoapte,  NorthView oferă o perspectivă uluitoare asupra Oradiei și este alegerea ideală pentru turiști, cupluri sau familii cu copii mici, oameni de afaceri, delegați, persoane aflate în tranziție sau localnici care vor să se bucure de un weekend romantic, fără a avea grija celor mici.

 

Tip proprietate

Apartamentul cu o singură cameră, tip studio, are o suprafață de 45 mp și este parte integrantă a unui complex format din patru unități de cazare (în regim hotelier) poziționate la etajul 8 al unui imobil recent construit, pe Calea Aradului, nr. 4A, în cartierul Luceafărul.

 

Check In

Check-inul este asigurat, zilnic, între orele 08:00 – 23:00.

 Lounge 8 Studios vă oferă două posibilități de Check In:

  • posibilitatea de Personal Checkin (va fi prezentă o persoană din partea Lounge 8 Studios predarea apartamentului și a cheilor) de la ora 15 -22. În cazul în care există cerințe si avem posibilitate oferim Check In mai devreme, iar pentru check in-ul după ora 22:00 exista o taxă suplimentară.
  • SelfCheckin – Lounge 8 Studios pune la dispoziție 4 cutii cu cifru digital amplasate intrarea în bloc. După tastarea unui cod comunicat anterior puteți sa preluați cheile apartamentului și să intrați atât în scară cât și în apartamentul rezervat.

 

Compartimentare și facilități

Dacă veți alege să trăiți experiența unui sejur, trebuie să știți că apartamentul este nou, are încălzire și aer condiționat, este complet mobilat și utilat, conform celor mai noi standarde în domeniu.

Cea mai atractivă zonă a studioului o constituie patul matrimonial Boxspring care vă va face să vă simțiți ca acasă, să aveți parte de un somn odihnitor și de un confort absolut. Canapeaua este ideală pentru o seară relaxantă în fața televizorului, sau este potrivită pentru cei care doresc să vina însoțiti de un copil (până în 12 ani).

Dacă vă doriți să luați masa acasă, bucătăria ultramodernă este dotată cu toate electrocasnicele necesare (plită, cuptor, frigider, mașină de spălat vase, fierbător de apă, aparat de cafea Nespresso) completându-se în mod fericit cu o zonă de dining cochetă și primitoare.

O adevărată oază de răsfăț este baia, dotată corespunzător cu duș, uscător de păr și produse de toaletă necesare pentru un sejur reușit.

Lounge 8 Studios iubește natura și încurajează consumul redus de electricitate, așa că dacă ajungeți la noi, v-am fi recunoscători dacă ați opri luminile, aparatele electrice și electrocasnicele atunci când părăsiți apartamentul. În acest fel, vom conserva energia, vom fi cost effective și eco-friendly.

 

Deplasare

Complexul Lounge 8 deține parcare publică gratuită, acces la serviciu de închirieri auto și se află în imediată apropiere a mijloacelor de transport, dar și a Aeroportului Internațional Oradea. Prin poziționarea sa centrală, Studioul NorthView oferă posibilități diverse de a explora orașul (Cetatea Oradiei, Piața Unirii, Turnul Primăriei, Calea Republicii), dar și de a vizita principalele obiective culturale (Palatul Vulturul Negru, Biserica cu Lună, Sinagoga Neologă Sion, Parcul Complexului Baroc, Palatul Moskovits, Casa Darvas-La Roche, Teatrul de Stat din Oradea, Muzeul Țării Crișurilor, Palatul Episcopal Greco-Catolic ș.a.). În timpul liber, puteți face cunoștință cu animăluțele de la Grădina Zoologică, vă puteți distra/relaxa la Aquaparkul Nymphaea sau la Băile Felix, sau puteți să vă delectați cu o sesiune de shopping la cele mai apropiate centre comerciale.

 

Grupuri organizate

Dacă doriți să trăiți această experiență împreună cu prietenii sau faceți parte dintr-un grup mai mare, țineți cont de faptul că, pe lângă Studioul NorthView, Lounge 8 Studios pune la dispoziție alte 3 apartamente, aflate toate la etajul 8: WestView, EastView și SouthView, care își împart panorama asupra orașului. Capacitatea totală a unităților de cazare este de 8 adulți și 4 copii.

Amenities

Aer condiționat

Alarma cu monoxid de carbon

Alarma de fum

Bucătarie

Cafetiera

Cameră pentru nefumători

Cearceafuri

Cuptor

Fier de călcator

Frigider

Incalzire

Intrare privată

Lift

Mașină de spălat

Oale și tigăi

Parcare gratuită în incintă

Parcare gratuită pe stradă

Prosoape

Pure air

Săpun și hârtie igienică

Sare si piper

Spațiu de lucru dedicat

Televizor LCD

Ulei

Uscător de păr

Veselă

Wifi

Your Reservation

0
0

You don't have permission to register