Lounge 8 Studios oferă o superbă vedere la grădină, WiFi gratuit și parcare privată gratuită, situat la 1,3 km de Oradea.

Cum să ajungeți la noi

+ 40 737 455 455

relax@lounge8.ro

Calea Aradului 4a , 410223 Oradea, Romania

FOLLOW US

Slide EW 2 1 Rezervă-ți apartamentul perfect EastView Cu vedere panoramică spre răsărit, EastView oferă o perspectivă uluitoare asupra Oradiei și este alegerea ideală pentru turiști, cupluri sau familii cu copii mici, oameni de afaceri, delegați, persoane aflate în tranziție sau localnici care vor să se bucure de un weekend romantic, fără a avea grija celor mici.
Slide WV 1 Rezervă-ți apartamentul perfect WestView Pentru apusuri de neuitat și o perspectivă panoramică asupra citadelei , WestView este alegerea ideală atât a turiștilor, cât și a oamenilor de afaceri, cuplurilor sau a familiilor cu copii mici, a delegaților, a persoanelor aflate în tranziție sau a localnicilor care vor să se bucure de un weekend romantic, fără a avea grija celor mici.
Slide NV 1 Rezervă-ți apartamentul perfect NorthView Cu vedere panoramică spre miazănoapte, NorthView oferă o perspectivă uluitoare asupra Oradiei și este alegerea ideală pentru turiști, cupluri sau familii cu copii mici, oameni de afaceri, delegați, persoane aflate în tranziție sau localnici care vor să se bucure de un weekend romantic, fără a avea grija celor mici.
Slide SV 1 Rezervă-ți apartamentul perfect SouthView Cu vedere panoramică spre miazăzi, SouthView oferă o perspectivă uluitoare asupra Oradiei și este alegerea ideală pentru turiști, cupluri sau familii cu copii mici, oameni de afaceri, delegați, persoane aflate în tranziție sau localnici care vor să se bucure de un weekend romantic, fără a avea grija celor mici.
1/4
REZERVARE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

Vă punem la dispoziție 4 apartamente.

CONFORTUL DE ACASĂ

Vei avea tot apartamentul pentru tine.

LOCAȚIE EXCELENTĂ

Studiourile sunt situate la 1,3 km de centrul orașului Oradea.

VORBIM LIMBA TA

English, Deutsch, Magyar, Español

Bucură-te de șederea ta acolo

LOCUL PERFECT
PENTRU RELAXARE

Excellent
9.5
Based on 46 reviews
Adrian
Adrian
2021-05-01
9.0
Verified
☺Vederea asupra orasului,amenajarea,facilitatile.
Claudiu
Claudiu
2021-04-01
10
Verified
☺Foarte bun loc. Curat, cochet, zona foarte aproape de centru. Prețul bun pt facilități
Simona
Simona
2021-04-01
9.0
Verified
Superb
Dana
Dana
2021-04-01
10
Verified
Exceptional
Bogdan
Bogdan
2021-04-01
10
Verified
Exceptional
Anonymous
Anonymous
2021-04-01
10
Verified
Exceptional
Mihai
Mihai
2021-03-01
10
Verified
Exceptional
Adelina_31
Adelina_31
2021-03-01
10
Verified
O locație în care te simți parcă mai bine decât acasă ❤ ☺Camera este spațioasă și amenajată modern, elementele cromatice se îmbină armonios, pot afirma că e mai frumos decât la hotelurile de 4 stele. Bucătăria este utilată cu tot ce trebuie ca să ai un sejur plăcut, inclusiv tigăi sau cratiță...dacă vrei neapărat să gătești :) Vederea panoramică asupra orașului îți dă o stare de bine chiar și în cea mai proastă zi. Singurul regret a fost sejurul prea scurt însă promitem că vom reveni cât de curând. ☹Cum să nu-ți placă? :)) Nu am nimic de reproșat
Gianluca
Gianluca
2021-03-01
10
Verified
Exceptional ☺ It had a good design and fully equipped ☹ No comments
Alexandra
Alexandra
2021-03-01
10
Verified
PRIVELIȘTE MINUNATA ☺PRIVELIȘTEA E SUPERBA!! Apartamentul este utilat cu tot ce ai nevoie, curat, luminos, amenajat cu gust. ☹Nu am de spus nimic negativ
Explorează orașul

Locuri de descoperit

k

Restaurante

EXPLOREAZĂ ORAȘUL

culture

OBIECTIVE CULTURALE

nightlife

Bar & Club

You don't have permission to register